Monday, October 10, 2011

Chocolat Swap - the gifts

Chocolat swap at Medena Wonderland blog is long over, and it is time to show off the gifts that my swap partner Linaa and I have exchanged. This was and exciting swap with a very tasty theme, a theme that gave all the participants plenty of inspiration: CHOCOLAT!
Čokoladni swap kod Medene na blogu je odavno završen i vreme je da se pohvalim sa poklonima koje smo moja swap partnerka Linaa i ja razmenile. Bio je to uzbudljiv swap sa veoma ukusnom temom koja je svim učesnicima dala puno ionspiracije: ČOKOLADA!
My partner for this swap was Linaaa from Linaaa & Nera blog - one friendly and talented girl who does great crafts. She made for me a perfect shabby chic chocolate and gold coloured wooden box, decorated with gold leaf and transfer on glue. It is fabulous! And even more fabulous is the beautiful broch in form of a mask which face is peeling off. Pictures are here to show just how amazing these item are:
Moj partner na ovom swap-u je bila Linaaa sa bloga Linaaa & Nera - jedna sjajna talentovana devojka koja pravi divne stvari. Njen poklon meni je bila jedna savršena shabby chic drvena kutija, dekorisana zlatnom folijom i sa urađenim transferom na lepak. Fantastična je! A još fantastičniji je broš u obliku maske čije se lice ljušti. Slike su tu da još bolje dočaraju koliko su ove stvarčice lepe:


It seems that we basically had a similar idea for the swap: my gift also contained a box and some jewelry! The box I've made is a makeover of a real chocolate box (Mozarttaler) -  a bit of recycling form my part. The idea was to make a box of chocolates, only the chocolate parts inside of the box were actually parts of a polymer caly jewelry set done in chocolate colours. There is also a litle card for my partner.
U suštini, izgleda da smo obe imale sličnu ideju jer se i moj poklon takođe sastoji od kutije i nakita! Kutija koju sam napravila je makeover prave kutije od čokolade (Mozarttaler) - moj mali doprinos recikliranju. Ideja mi je bila da napravim kutiju sa čokoladom, samo što unutra neće biti prava čokolada nego delovi seta nakita od polimerske gline u čokoladnim bojama. Tu je i mala karta za moju partnerku.

As usual, I'll write more about my works in separate posts. This one is dedicated to jet another successful swap organized by our dear Medena, whom I want to thank on a great job as organizer. I can't wait to see when the next swap will be and what will be its theme!
Kao što je inače moj običaj, malo više o mojim radovima ću pisati u narednim postovima, a ovaj post je posvećen još jednom uspešnom swap-u koji je organizovala naša draga Medena. Njoj tkaođe želim da zahvalim za odličan posao koji je obavila kao organizator. Jedva čekam sledeći swap i da saznam koja će biti njegova tema!

7 comments:

Lenka said...

Tako su slatke i posebne ove stvari koje ste međusobno jedna drugoj darivale :)))

Romana said...

Da, da, svi smo imali odličnu inspiraciju za ovaj swap, i odlično sam se zabavila. Jedva čekam neki drugi swap! :)

Prirodna said...

prekrasne ideje, posebno mi se sviđa ova tvoja ideja sa kutijom za čokoladu u kojoj je čoko nakit :) :)

by pure said...

odlične ste, kao da ste se dogovorile. jedva čekam sljedeći swap da se i ja mogu pridružiti.

Villa-loredana said...

Sve je tako slatko i čokoladasto, prosto mami za popapati, ali samo virtualno. Uživajte u poklonima. Pozdrav. Loredana

Pipi said...

aaaa. maco, ova kutija bas mirise na cokos...ide mi voda na usta... predivo izgleda..

Unknown said...

:))) super ste!