Thursday, December 08, 2011

Little fair of beautiful things (Sunday)

Sunday continues the tradition of that weekend with the visit to the 15th Mali sajam lepih stvari (Little fair of beautiful things) in Studio M in Novi Sad. The Little fair is one of my favourite events and try not to miss an opportunity to go there, see many crative pepople and their beautiful works all in one place. I took a few pictures, looked around, and went for a coffee with my friends. Here's the sneak peak of the Little fair, and I invite you to come and see it for yourselves if you have a chance!
Taj čuveni kreativni vikend se nastavio sa nedeljom i posetom 15. Malom sajmu lepih stvari u holu Studija M u Novom Sadu. Mali sajam je jedno od mojih omiljenih dešavanja u gradu i trudim se da ne propustim priliku da odem i obiđem ga, vidim kreativce i njihove radove sve na jednom mestu. Uslikala sam nekoliko fotografija, pogledala čega sve ima, i završila sa drugaricama na kafi. Evo da vidite kako je bilo na Malom sajmu, a ako budete u prilici dođite i sami da ga vidite!
On that Sunday I've also started doing my inchies for the inchies swap, but that is a story for Moday too i.t. for the next post.
U tu nedelju sam takođe krenula da pravim svoje inčiće za razmenu, ali to je priča koja se proteže i na ponedeljak, što znači da će imati svoj poseban post. :)

5 comments:

Romana said...

Volim takve vrste događanja, samo što toga u mom kraju vrlo malo i gotovo da i nema. Zato uživam i blogovima i slikama.. :)

Pipi said...

bas lepo.. kod nas se sve napolju organizuje, a meni se ne dopada posebno kada nije u hali..pa se ne prijavljujem nesto bas... bice bolje. Ovo mi je jako lepo organizovano... pozdrav..

Nena3110 said...

Baš je bilo dobro i lepo, divni radovi, a sigurno i dobro društvo!

Unknown said...

Volim ovakva desavanja, puno sveta, guzva...ali kod mene ih uopste nema!

Villa-loredana said...

Uživala u čitanju tvojih postova, jer me dugo nije bilo u igri, čestitke na odličnoj zabavi i decoupe seansi, hvala na posjeti, komentaru i lijepim riječima. Loredana