Monday, December 19, 2011

Winter inchies (Monday)

The final instalment od the story of a crazy creative weekend takes place on Sunday and Monday evening and is all about Winter Inchie Swap organized by Katherine Art Jewelry.
Poslednji deo priše o jednom ludom kreativnom vikendu završava se sa nedeljom i ponedeljkom i za temu ima zimsku trampu inčića koju je organizovala Katherine.
Those days I was in a chaos, million things to do, other million on my mind, another million to get used to, and that's why I did everything at the last possible moment. It took two very late nights to finish everything in time and send it by the deadline, but it was so worth it!
My first inchies swap, my first works with FIMO polymer clay - it was all a great experience. This is how my 20 (don't ask!) inchies looked like before I've sent them.
Tih dana sam bila u haosu, imala sam milion stvari da uradim, milion stvari u glavi, i još milion onih na koje sam morala da se priviknem, i zbog toga sam radila inčiće u posednji čas. Za sve ovo su bile potrebne dve veoma duge noći da bih sve završila na vreme i poslala inčiće u roku, ali definitivno je vredelo!
Moja prva razmena inčića i moji prvi radovi sa FIMO polimerskom glinom bili su jedno sjajno iskustvo. Evo kako je izgledalo mojih 20 (ne pitajte!) inčića pre nego što sam ih poslala. 
I really hope that their recipients liked them. I know that I'm no expert in this but I really did my best so that these little guys don't end up ashamed amongst their peers.
And let me tell you, the peers are fantastic! I was ecstatic when they arrived, and I watched them for a very long time enjoying each one of them and admiring the works of other participants. Some of them are simply mind blowing!
Iskreno se nadam da su se dopali njihovim novim vlasnicima. Vrlo sam svesna da nisam ekspert na ovom polju ali potrudila sam se najviše što sam mogla da se ove moje mališe ne bi postidele u društvu svojih drugara.
I da vam kažem, društvo im je bilo i te kakvo! Bila sam van sebe kad su stigli i nisam mogla da prestanem da ih gledam i divim se radovima ostalih učesnika. Neki od njih su da vam stane pamet!
There's no need to say that this is something that I'll definitely do again. Now I have a bit more experience and a lot of drive to participate in the next one!
Ne moram ni da kažem da je ovo nešto što ću svakako da ponovim. Sad imam malo više iskustva i ogromnu želju da učestvujem i u sledećoj trampi!

7 comments:

Villa-loredana said...

Svaki novi pokušaj biti će još ljepši i elegantniji. Pozdrav. Loredana

aleks said...

Super su radovi.Nije vazno sto nisi ekspert, tvoj trud i umece se vide.Bravo!

Nena3110 said...

Radovi su vrlo lepi!
Uživam u tvojim postovima!

Pipi-strela said...

Duso draga ovo je divno, a ekspert se postaje radom, ti si vec postala. Bravo. Srecno praznici.

P. said...

preslatko :)

Bluebell Boo said...

predobro, a gdje si nam ti nestala?

Lyra said...

Svi ste divni i hvala vam na komentarima!
Tu sam negde, malo zatrpana nekim drugim stvarima, al vratiću se ja uskoro!!! :)