Sunday, August 07, 2011

Elegant wedding card

This year it is wedding, after wedding, after wedding for me. Third friend turned misses and the third opportunity to make a custom wedding card. I enjoy making wedding cards so much, I wish for even more weddings soon!
Ove godine mi se zaređala venčanja. Danas je treća drugarica postala gospođa i imala sam treću priliku da napravim čestitku za venčanje. Toliko uživam u pravljenju ovih svadbenih čestitki da prosto žeim još puno venčanja što pre to bolje!
For my friend who likes things "fancy" - one elegant wedding card. It was very simple to make with this fabulous ribbon. I'm just sad that I don't have a photo of inside - I was in a big rush today and forgot to take it. I'll have to ask my friend to take the photo for me one of these days.
Za moju drugaricu koja voli da sve bude "fensi" napravila sam jednu elegantnu čestitku. Zahvaljujući ovoj fenomenalnoj "trako-čipki" čestitka je bila vrlo jednostavna za pravljenje. Jedino mi je žao što nemam sliku unutrašnjosti - u žurbi sam zaboravila da je fotografišem. Moraću zamoliti drugaricu ovih dana da to uradi umesto mene.

9 comments:

Tatjana said...

Prava prigodna.Jednostavna i elegantna!

Suzana said...

Odlična čestitka elegantnog izgleda.

Unknown said...

Skroz je dobra, jako interesantna cestitka.I ja volim vencanja, iako uvek placem!

Prirodna said...

kako uredno, sježe, sofisticirano unikatno :) :)

El Olor de Cádiz said...

HOLA LYRA!!!! ACABO DE VER TU VISITA EN MI BLOG, Y ME HA ENCANTADO!!!! YO HE VISITADO YA TUS BLOGS, Y POR SUPUESTO, ME HE HECHO SEGUIDORA DE TODOS TUS BLOGS!!!! INCLUSO CREO QUE HE SIDO LA 1ª EN UNO DE ELLOS!!!! CUANTO HONOR. ESTAREMOS EN CONTACTO. GRACIAS POR TU AMABILIDAD. BESOS DESDE CADIZ, ESPAÑA.

Villa-loredana said...

Hvala kao i uvijek na posjeti i komentaru, a nadasve hvala na postu o mojem imenu, veoma stručno i detaljno opisano, samo da dodam da je u Istri, u općini Barban postojala obitelj Loredan. Inače to je moje svjetovno ime, a crkveno ili kršteno je Lidia. Pozdrav. Loredana

Mare said...

jako lijepo,predivna boja i čipka:))....

Eli said...

Volim elegantne stvarčice. Lijepa je :)

Unknown said...

I opet, hvala puno svima na komentarima! :)